Voeding
            
                
        
            
    
    
    
    
    
    
        
            
                Voedingssupplementen
            
                
        
            
                
                
                    
                            
                
            
    
                                
                                    
                                        Speciaal voor
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                            
                            
                            
                    - Spieren & Gewrichten
 - Allergieën
 - Bloedsomloop
 - Darmflora & stoelgang
 - Detox en zuiveren
 - Energie & Vitaliteit
 - Geheugen & Concentratie
 - Emotioneel evenwicht
 - Huid & Haar & Nagels
 - Luchtwegen
 - Stofwisseling & Afslanken
 - Ogen & Oren
 - Omega-vetzuren
 - Probiotica
 - Slaap & Ontspanning
 - Spijsvertering
 - Sport & Spieropbouw
 - Vitaminen & Mineralen
 - Voor de vrouw
 - Voor het kind
 - Voor de man
 - Weerstand & Immuniteit
 - Zweedse kruiden
 - Ayurveda
 
                    
                        Voedingsstijl
                    
                
                    
                        
                    
Saffraanrisotto
© NIIDA Saffraan
Ingrediënten
- 1 liter kippenbouillon
 
- 10 
NIIDA-saffraanstampers  
- 350 gram risottorijst
 
- 2 eetlepels olijfolie
 
- 75 gram boter
 
- 1 grote ui
 
- 100ml droge witte wijn
 
- 50 gram parmezaanse kaas
 
- Een snuifje versgemalen peper
 
Bereiding
1- Bouillon verwarmen en 
2- In braadpan olie met 25 g boter verhitten.
3- Ui erdoor roeren en in 5 min op heel laag vuur glazig bakken.
4- Rijst door ui scheppen en meebakken tot alle korrels glanzen.
5- Wijn erbij schenken en laten verdampen.
6-Â Kwart van bouillon door rijst roeren en rijst zachtjes laten koken. Regelmatig roeren.
7- Telkens als bouillon verdampt is flinke scheut toevoegen, tot risotto na ca. 25 min romig en beetgaar is.
8- Kaas door risotto roeren, op smaak brengen met zout en peper.
9- Risotto in vier diepe borden scheppen en klontje roomboter erop laten smelten.