Voeding
            
                
        
            
    
    
    
    
    
    
        
            
                Voedingssupplementen
            
                
        
            
                
                
                    
                            
                
            
    
                                
                                    
                                        Speciaal voor
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                            
                            
                            
                    - Spieren & Gewrichten
 - Allergieën
 - Bloedsomloop
 - Darmflora & stoelgang
 - Detox en zuiveren
 - Energie & Vitaliteit
 - Geheugen & Concentratie
 - Emotioneel evenwicht
 - Huid & Haar & Nagels
 - Luchtwegen
 - Stofwisseling & Afslanken
 - Ogen & Oren
 - Omega-vetzuren
 - Probiotica
 - Slaap & Ontspanning
 - Spijsvertering
 - Sport & Spieropbouw
 - Vitaminen & Mineralen
 - Voor de vrouw
 - Voor het kind
 - Voor de man
 - Weerstand & Immuniteit
 - Zweedse kruiden
 - Ayurveda
 
                    
                        Voedingsstijl
                    
                
                    
                        
                    
Pasta met kip en appel
Ingrediënten
- 500gr fusilli pasta
 - 300gr gemarineerde kip
 - 2 stengels pijpajuin
 - 1Ã 2 appels
 - Honing-mosterd dressing naar wens
 - Afwerken met granaatappel, veenbessen of gebakken uitjes (afhankelijk van het seizoen en naar wens)
 
Bereiding
- Kook de pasta zoals aangeduid op de verpakking. Bak de kip. Snijd de appels in kleine stukjes en snij de pijpajuin.Â
 - Voeg alles samen in een grote kom en roer goed.Â
 - Voeg de honing-mosterd dressing toe.
 - Verdeel over de borden en werk indien gewenst af met granaatappel, veenbessen of gebakken uitjes.Â