Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Linzenlasagne



Ingrediënten


250 gr gedroogde groen linzen

3 preien

Neutrale olie

200 gr Tempeh gerookt

1 ajuin

3 tomaten

150 gr gemalen (geiten) kaas

1 lepel bouillon poeder


Bereiding

Week de linzen de dag voordien in het dubbel van water.

Vóór gebruik, spoel de linzen af. Laat de linzen 15 min. koken in ½ L. water. Voeg 1 soeplepel bouillonpoeder toe.

Stoof de fijngesneden ajuin in wat olie. Voeg de, in repen gesneden, Tempeh toe.

Laat rustig bakken tot de Tempeh wat krokant wordt. Voeg toe aan de linzen.

Stoof ondertussen de fijngesneden prei ( het wit en het groen) in wat olie. Kruiden met peper en zout.

Snij de tomaten in plakken.

Leg in een ovenschotel eerst de linzen met de ajuin en Tempeh. Als tweede laag de gestoofde prei. Als derde laag de rauwe tomaat in plakken gesneden

Alles bedekken met de gemalen (geiten) kaas

15 min. Laten garen in een oven van 190°.



Winkelmandje
Favorieten
Het winkelmandje bevat momenteel geen producten.
menu
Mijn account
OF