Voeding
            
                
        
            
    
    
    
    
    
    
        
            
                Voedingssupplementen
            
                
        
            
                
                
                    
                            
                
            
    
                                
                                    
                                        Speciaal voor
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                            
                            
                            
                    - Spieren & Gewrichten
 - Allergieën
 - Bloedsomloop
 - Darmflora & stoelgang
 - Detox en zuiveren
 - Energie & Vitaliteit
 - Geheugen & Concentratie
 - Emotioneel evenwicht
 - Huid & Haar & Nagels
 - Luchtwegen
 - Stofwisseling & Afslanken
 - Ogen & Oren
 - Omega-vetzuren
 - Probiotica
 - Slaap & Ontspanning
 - Spijsvertering
 - Sport & Spieropbouw
 - Vitaminen & Mineralen
 - Voor de vrouw
 - Voor het kind
 - Voor de man
 - Weerstand & Immuniteit
 - Zweedse kruiden
 - Ayurveda
 
                    
                        Voedingsstijl
                    
                
                    
                        
                    
Frambozen chia jam
Ingrediënten
- 180gr verse of diepvries frambozen (of bessen naar keuze)
 - 2,5el chipzaad
 - 1 tot 2kl honing (afhankelijk van je behoefte aan zoet. Zonder honing is de jam ook zeer lekker)
 
Bereiding
Indien diepgevroren bessen, laat je de bessen best ontdooien in de frigo de dag vooraf.
Prak de bessen fijn of pureer ze in een keukenmachine. Meng het chiazaad erdoor met 1el warm water en 1kl honing.
Roer om te voorkomen dat er klontjes ontstaan, of doe alles in een pot en schud flink door elkaar.
Zet de chia jam in een gesloten pot in de frigo gedurende min. 1 uur. Proef en roer er naar smaak dan nog wat meer honing door indien gewenst.