Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Bambu cake



Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 140°C.

2. Scheid de eierdooiers van hun wit en doe beide in een aparte kom.

3. Voeg de suiker en de Bambu toe aan de eierdooiers en klop dit al roerend op tot een homogene massa (liefst boven een warmwaterbad).

4. Smelt de boter en roer deze onmiddellijk door het beslag.

5. Voeg dan de zelfrijzende bloem toe en spatel dit er doorheen.

6. Meng er tenslotte de tot sneeuw geslagen eiwitten door en giet het beslag in de bakvorm.

7. Bak 60 minuten in de voorverwarmde oven.

8. Schud de bakvorm voorzichtig heen en weer, zodat de cake zachtjes uit de vorm glijdt.

9. Laat hem twee uur afkoelen op een rooster en dien pas dan op.

Winkelmandje
Favorieten
Het winkelmandje bevat momenteel geen producten.
menu
Mijn account
OF