Voeding
            
                
        
            
    
    
    
    
    
    
        
            
                Voedingssupplementen
            
                
        
            
                
                
                    
                            
                
            
    
                                
                                    
                                        Speciaal voor
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                            
                            
                            
                    - Spieren & Gewrichten
 - Allergieën
 - Bloedsomloop
 - Darmflora & stoelgang
 - Detox en zuiveren
 - Energie & Vitaliteit
 - Geheugen & Concentratie
 - Emotioneel evenwicht
 - Huid & Haar & Nagels
 - Luchtwegen
 - Stofwisseling & Afslanken
 - Ogen & Oren
 - Omega-vetzuren
 - Probiotica
 - Slaap & Ontspanning
 - Spijsvertering
 - Sport & Spieropbouw
 - Vitaminen & Mineralen
 - Voor de vrouw
 - Voor het kind
 - Voor de man
 - Weerstand & Immuniteit
 - Zweedse kruiden
 - Ayurveda
 
                    
                        Voedingsstijl
                    
                
                    
                        
                    
Amandelcrackers
Bereiding
Meng de amandelmeel met het eiwit tot een kruimelig deeg. Voeg peper en zout toe en kruiden naar keuze.
Voor een hartige versie bv. tijm, oregano, komijn, sesamzaadjes,....
Voor een zoete versie smaken de crackers heerlijk met wat kaneel.
Neem 2 bakvellen en rol met een deegrol de deeg plat tot ongeveer 1 of 2 mm. Hoe dunner, hoe krokanter. Neem het bovenste bakvel weg en bak in oven op 180°C.
Tip: De crackers blijven nog een weekje krokant in een koekendoos. Heerlijk als alternatief voor brood bij een soepje, of als koekje bij de apero.