Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Mannavita

ESDOORNSIROOP C 500ml

10,99
Ongeraffineerd en natuurlijk zoetmiddel • Biologisch van kwaliteit • Geconcentreerd boomsap uit de suikeresdoorn • Canadese graad C, uitzonderlijk rijk aan mineralen en sporenelementen • Ideaal om geraffineerde suiker te vervangen en lekker voor gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli, ontbijgranen, fruitslaatjes…
Lange omschrijving
De BIO ESDOORNSIROOP van Mannavita is een ongeraffineerd en biologisch zoetmiddel, dat wordt verkregen uit Noord-Amerikaanse en Canadese esdoorns. Na aanboren van de bomen, wordt het opgevangen boomsap ingekookt en ingedikt tot esdoornsiroop. Aan het ganse proces komen geen meststoff en, bestrijdingsmiddelen of onkruidverdelgers te pas, waardoor de ESDOORNSIROOP van Mannavita 100 % puur en natuurlijk is.

Aan het ganse proces komen geen meststoffen, bestrijdingsmiddelen of onkruidverdelgers te pas, waardoor de ESDOORNSIROOP van Mannavita 100 % puur, natuurlijk en biologisch is. De ESDOORNSIROOP of AHORNSIROOP van Mannavita heeft de kwaliteit ‘GRAAD C’ omdat ze wordt gewonnen op het einde van de lente. Graad C is het rijkst aan mineralen en vitaminen en is daarom ook onmisbaar voor de CITROENSAPKUUR, een reinigings- en afslankingskuur.
Tijdens deze kuur zorgt ESDOORNSIROOP voor de nodige energie en voedingsstoffen. De heerlijke ESDOORNSIROOP is het natuurlijke zoetmiddel bij uitstek voor al wie geraffineerde suikers wil vervangen. Sorbet, ijs, yoghurt, muesli, cornflakes, pannenkoeken, wafels, gebak, fruitslaatjes… kunnen ermee op smaak gebracht worden.
Productnummer:
17199
Barcode:
5412339100019
Merk:
Voedingsstijl:
Mijn account
OF