Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Koffie Kàn

Santos Mild Gemalen 250g

4,94
Lange omschrijving
Koffie Kàn’s specialiteit voor kenners die houden van mild en licht, mààr smaakvol. Natuurmilde Santos-, Colombia-, Mexico- en Guatemalakoffies geven hun zacht aroma aan deze bijzonder licht verteerbare mélange, met van nature uit een zeer laag cafeïnegehalte (minder dan 1,5%).

Aroma
Een eerste frisse, ietwat droge toets smelt weg in zachte chocoladeakkoorden, die variëren van romige chokotoff tot pure fondant.

Smaak
Een gereserveerde aanzet met een bescheiden accent van walnoot, gaat over in een hart van ronde, zoete warmte naast delicate zuren. Zacht en soepel, en toch met inhoud en voldoende complexiteit. De einddronk houdt lang genoeg aan om te bekoren.
Productnummer:
15609
Barcode:
5410662622307
Merk:
Koffie Kàn heeft in haar eigen branderij een unieke technologie ontwikkeld, die het koffiebrandproces volkomen beheerst: het dycolote roosteren. De koffie wordt er aan een minimale temperatuur geleidelijk gekarameliseerd. Die zachte en trage verwerking van de koffiebonen is helemaal in overeenstemming met de principes van SLOW FOOD en biedt een koffie die tot de laatste druppel smààkt en aardig blijft. 100% Arabica
Mijn account
OF