Voeding
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Voedingsstijl
CHOCOLADE BUTTONS 500g
€
19,95
Omschrijving
Onze Chocolate Buttons (500g) worden met de hand gemaakt in België met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suiker. Bovendien is onze chocolade vegan en glutenvrij. Bevat minimaal 65% cacaobestanddelen.
Onze Chocolate Buttons zijn overigens super veelzijdig:
* perfect om mee te bakken.
* smelt ze tot warme chocolademelk.
* strooi ze je over je granola of porridge.
* of eet ze gewoon zo uit de verpakking.
Chocolade tempereren in 4 stappen:
Tempereren is het smelten en vervolgens op de juiste temperatuur brengen van chocolade, waardoor de chocolade een satijnglans en een knapperige bite krijgt. Het maakt het ook makkelijker om de chocolade uit de mal te halen.
* Smelt 2/3 van de chocolade au bain-marie tot 45-50°C.
* Haal de pan van het vuur en voeg het resterende 1/3 van de chocolade toe.
* Blijf voortdurend roeren totdat het een egale massa wordt.
* De chocolade is klaar wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Voor pure chocolade is dit 31-32 °C.
Tips & trucs:
* Voeg nooit water toe aan de gesmolten chocolade.
* Als de chocolade te dik is of te snel afkoelt, verwarm deze dan zachtjes tot de juiste eindtemperatuur is bereikt.
* Houd de temperatuur goed in de gaten. Boven de aangegeven temperatuur kan de chocolade verbranden en is deze niet meer bruikbaar.
Specificaties
Referentienummer:
5430002412535
Barcode:
5430002412535
Merk:
Voedingsstijl :