Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Purasana

KEUKENZOUT GROF MOLEN 200g

5,95 5,06
Lange omschrijving
Purasana Himalaya Zout is afkomstig uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Het Himalaya zout kon daarom ontsnappen aan pollutie en andere schadelijke effecten van de natuur. Deze oerzeeën zijn intussen allang opgedroogd maar het zout werd op een natuurlijke manier geconserveerd. Dit unieke zout wordt nu op een natuurlijke wijze ontgonnen om zo de pure eigenschappen te behouden. Het zout is geheel puur en bevat mineralen en sporenelement.

Van oudsher wordt zout bij elke maaltijd gebruikt als smaakversterker en daarnaast biedt het tal van conserveringsmogelijkheden. Zout is namelijk essentieel voor het lichaam, je kunt niet zonder. Purasana Himasala Keukenzout geeft je gerechten een verfijnde smaaktoets en bestaat zowel uit fijne als grove korrel. Je kunt Himalayazout naar smaak over koude en warme gerechten strooien.

Kwaliteit
Het Himalaya zout is niet geraffineerd of industrieel behandeld. Het zout is puur natuur en vrij van antiklontermiddelen en vulstoffen.
Productnummer:
117856
Barcode:
5400706615228
Merk:
Ingrediënten 100% Himalaya fijn keukenzout Jodiumgehalte: 0.02 mg per 100 gram
Mijn account
OF