Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Purasana
CACAO NIBS (panela) 200g
€
11,25
100% biologische cacaonibs met Panela uit Peru. Kies voor 100% puur natuur. Geen pesticiden - Glutenvrij - Lactose vrij - Soja vrij
Lange omschrijving;
100% biologische cacaonibs met Panela uit Peru
Geproduceerd door de landbouwers op de flanken van het Andesgebergte (op 1400m hoogte ), Purasana's zoete cacaokernen zijn stukjes pure cacao met een extra onthullende smaak. Dankzij de toevoeging van ongeraffineerde panela rietsuiker(oersuiker) verdwijnt de gekende bitterheid van pure cacao op een subtiele manier: Alle voordelen van pure chocolade, maar dan zonder de toegevoegde suiker melk en andere additieven. Dus gezonder!
Cacao nibs smaken niet hetzelfde als gewone of pure chocolade en zijn meer bitter van smaak. De extra toevoeging van panela zorgt voor een fijne karamel en zoethoutsmaak. Panela is een ruwe, ongeraffineerde rietsuiker en is gewonnen uit concentraat van rietsuikersap . Deze traditionele methode zorgt ervoor dat de natuurlijke voedingsstoffen (vitamines, mineralen en vezels) behouden worden, evenals de smaak en karakteristieken van rietsuiker.
De nibs zijn een heerlijke toevoeging bij: muesli, gebak, taarten, etc...
Geproduceerd door de landbouwers op de flanken van het Andesgebergte (op 1400m hoogte ), Purasana's zoete cacaokernen zijn stukjes pure cacao met een extra onthullende smaak. Dankzij de toevoeging van ongeraffineerde panela rietsuiker(oersuiker) verdwijnt de gekende bitterheid van pure cacao op een subtiele manier: Alle voordelen van pure chocolade, maar dan zonder de toegevoegde suiker melk en andere additieven. Dus gezonder!
Cacao nibs smaken niet hetzelfde als gewone of pure chocolade en zijn meer bitter van smaak. De extra toevoeging van panela zorgt voor een fijne karamel en zoethoutsmaak. Panela is een ruwe, ongeraffineerde rietsuiker en is gewonnen uit concentraat van rietsuikersap . Deze traditionele methode zorgt ervoor dat de natuurlijke voedingsstoffen (vitamines, mineralen en vezels) behouden worden, evenals de smaak en karakteristieken van rietsuiker.
De nibs zijn een heerlijke toevoeging bij: muesli, gebak, taarten, etc...